Hledáme někoho, kdo již v klubu působí jako hráč, či trenér, nebo má ke klubu blízko. Může to být rodič, sourozenec, partner nebo jiný blízký člověk aktivnímu hráči, může to být pravidelný fanoušek. Nebo to může být někdo, kdo nám ještě zatím tak blízko není, ale má zájem nakouknout více pod pokličku naší organizace.


Předpoklady

Je potřeba mít gramatické a stylistické schopnosti a alespoň základní znalost práce s grafikou. Napsat příspěvek bez gramatických chyb a v jazyce našeho kmene je opravdu nutností. Každý takový příspěvek je pak žádoucí obohatit o nějaký grafický doplněk, ať už fotku z akce, ilustrační foto, či jinou grafiku, která s příspěvkem souvisí. Náš "hledaný" by si měl rozumět s nějakým alespoň základním grafickým programem, kde si dokáže fotku/obrázek upravit alespoň na potřebnou velikost ;)

Zdroje pro příspěvky ať už na web nebo na sociální sítě jsou v podstatě tři. 

  • Informace vám může někdo zaslat a na vás je jen korekce a zveřejnění. To musí proběhnout v přímeřené době, aby byly zveřejněné informace stále aktuální.
  • Informace si dohledáte v jiném zdroji - z již existujícího článku/příspěvku, z onlinu k utkání apod. a podstata vaší práce spočívá v úpravě těchto informací do strukturovaného článku.
  • Článek kompletně napíšete sami.

Očekáváme i přiměřenou časovou flexibilitu. Naše zápasy a turnaje se odehrávají především o víkendech a např. reportáž z utkání je potřeba zveřejnit během 24 hodin. O klubu ale musí být slyšet i ve všední dny - pozvánky na zápasy, články a reportáže z proběhlých utkání, apod. 


Co budete obsluhovat?

Aktuálně jde především o web www.florbaljaromer.cz, facebookový účet @florbaljaromer a instagramový účet #florbaljaromer.


Co za to?

Určitě to nebude zadarmo. Vždy bude záležet na individuální dohodě, ale bavit se budeme o slevě na oddílových příspěvcích, slevách na zboží z e-shopu i přímé finanční odměně. Odměna se bude odvíjet od rozsahu dodávané práce, na které se spolu domluvíme.

 

Zajímá vás víc?

Napište nám na florbaljaromer@centrum.cz nebo zavolejte na 603 969 595 (Petr Rezek)